Logo
Версія для друку

Використайте компас. Крок №3 до яскравого життя

Використайте компас. Крок №3 до яскравого життя

«Часом людині в селі без школи і без солі потрібно всього лише задати собі питання: так чого ж я тут сиджу? Чого чекаю? І це питання стане відправною точкою для його нового життєвого сценарію. Адже скільки прикладів, коли з таких сіл люди виходили і виходять на інші орбіти.

Згодна, їх одиниці. Так давайте тягнутися за цими одиницями, а не дивитися в бік пасивної більшості! Ніхто не прийде і не розділить по-братськи блага. У жодній країні і ні в одні часи!

Тетяна Герасименко. Із коментаря у фейсбуці

***

  • - Як Ви відпочиваєте?
  • - В колі сім’ї. Десь виїзжджаємо…
  • - Десь в інші міста, інші країни?
  • - Та ні… Останній раз – ось Новий рік зустрічали разом.
  • - Ви читаєте?
  • - Ні. На жаль, бракує часу, щоб прочитати все необхідне з фахової літератури…
  • - А як я Вас запрошу на велосипедні покатушки, поїдете з нами?
  • - Так, звичайно, це прекрасно!

Така розмова відбулася у мене із випадковим попутником у потязі Київ – Суми. Він успішний (за його думкою) молодий чоловік, який очолює ІТ-ішну структуру із 20 осіб, що працює у сфері продажів не на українському ринку.

Часто так трапляється, що робота забирає у нас увесь час. Вона стає нашим хоббі, родиною, розвагою. Колесо життя котиться, «стрюкає», та чи усвідомлюємо ми себе в тому житті, чи отримуємо задоволення від кожної миті? Часто-густо ми просто блукаємо, як мандрівник без компасу у великому океані.

Кожен з нас моделює своє життя по-своєму. В силу нашого ментального патерналізму, найчастіше, ми живемо так, як жили наші батьки. За принципом «аби не гірше». Рідко задумуємося над тим, чому саме так? А чи можна по-іншому?

90% людей не задумуються над тим, що життя – це не тільки дім-господарство-город; диван-телевізор-кухня; ненависна кафедра із дурепою завідуючою; офіс із компами і купою своїх «мух» іт-ішників.

Життя за принципом: спати – їсти – купувати – і так по колу, із дня у день – це вибір багатьох із нашого оточення.

Змінити життя можна, змінивши своє оточення.

Ті, хто сумніваються, задумуються, прагнуть більшого, зберуться 7 лютого о 17.30 у освітньому просторі POINT.

Приєднуйся! А для цьогореєструйся за посиланнямhttps://docs.google.com/forms/d/1fD9gb4wKOppHNvQ1SzTs5G5bI4oOsBzcgei9N6uYeKE/edit

Останні з Оксана Мусієнко

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020