Logo
Версія для друку

Розказати про сильних жінок пропонують жителям громад

Розказати про сильних жінок пропонують жителям громад

Продовжено прийом робіт на всеукраїнський фотоконкурс «Руйнучи стереотипи: Сильні жінки моєї громади».

Про це пише сайт decentralization.gov.ua. 

Прийом робіт на всеукраїнський фотоконкурс «Руйнучи стереотипи: Сильні жінки моєї громади» триватиме до 25 червня.

Фотоконкурс має на меті висвітлити питання гендерної нерівності та показати важливість розширення прав і можливостей жінок. Організатори заохочують учасників поділитись світлинами своїх матерів, сестер, подруг, сусідок, вчительок, які впевнені і вільні у своєму виборі щодо приватного та професійного життя.

Фотоконкурс допоможе суспільству зрозуміти, що жінки повинні мати рівне право на участь в освіті, суспільному, еколомічному та політичному житті громади. Важливо зрозуміти і усвідомити, що жінки у сучасну епоху не тільки однаково компетентні, але часто навіть випереджають чоловіків у декількох соціально-економічних сферах, тим самим роблячи свою присутність на робочому місці надзвичайно важливою. Руйнуючи стереотипи, організатори спонукають людей прагнути до кращого самостійного і вільного від дискримінації життя.

Реєструйтесь на hromady.photos і покажіть історії сильних українських жінок, які не бояться робити свій голос гучнішим, які активні у житті власного міста, села чи селища, жінок, які використовували свою пристрасть і рішучість, щоб викликати зміни, мотивувати та заохочувати інших до успіху, продовжувати боротьбу за свої права, справедливість та незалежність.

Як долучитися до конкурсу:

  1. Озирніться навколо у вашій рідній громаді, поговоріть з членами родини, друзями та сусідами, щоб дізнатися історії жінок, які надихають вас.
  2. Сфотографуйте жінку, яка найкраще ілюструє бачення «сильних жінок у місцевому житті», досягнення якої викликають у вас повагу.
  3. Завантажте до трьох фотографій на сайт та вигравайте призи.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020