Logo
Версія для друку

У Кролевецькій громаді відкрився ЦНАП

У Кролевецькій громаді відкрився ЦНАП

Про це йдеться на сайті tsnap.ulead.org.ua.

 

Тепер майже 40 000 мешканців району та громади зможуть отримати 136 адміністративних послуг у комфортних та сучасних умовах. 

У новому ЦНАП створено 10 робочих місць, в тому числі 2 віддалених робочих місця адміністраторів. Кожне з них оснащене меблями та сучасною IT-технікою, які громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».

Програма також співпрацювала з громадою у інституційному створені ЦНАП, а всі працівники Центру пройшли п’ятимодульний курс тренінгової програми по підвищенню кваліфікації, яку розробили українські та шведські експерти.

ЦНАП знаходиться на першому поверсі двоповерхової будівлі Кролевецької селищної ради. Громада своїми силами провела капітальний ремонт приміщення нового Центру, облаштувала його для потреб людей з інвалідністю та розмістила у ньому  дитячий куточок.

Нагадаємо, що в рамках Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» буде створено та модернізовано до 600 ЦНАП у громадах України до кінця 2020 року.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020