Logo
Версія для друку

Нового керівника прикордонників назначили на Сумщині

Нового керівника прикордонників назначили на Сумщині

Ним став полковник Олександр Мейко. Сумський прикордонний загін він очолив відповідно до наказу Голови Держприкордонслужби України. Про це повідомили у прес-службі Сумської ОДА.

Новопризначеного керівника представив голові Сумської ОДА начальник Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Бідило.

Попереднього керівника, полковника Валерія Кравчука, за наказом Голови Держприкордонслужби України, перевели до нового місця служби.

Полковник Олександр Мейко, у 1998 році закінчив Академію Прикордонних військ України імені Богдана Хмельницького. Проходив службу на різних посадах в органах охорони державного кордону Держприкордонслужби України. Двічі очолював прикордонні загони в Південному та Північному регіональних управліннях Держприкордонслужби України.

Перед призначенням на посаду начальника Сумського прикордонного загону полковник Олександр Мейко проходив службу в штабі Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України.

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020