Logo
Версія для друку

23-річний житель Сумщини зник безвісті

23-річний житель Сумщини зник безвісті

Житель селища Зноб-Новгородське Серединобудського району з дому пішов 15 січня і до цього часу не повернувся.

За інформацією прес-служби Нацполіції Сумської області, зниклий Шиповський Сергій Іванович народився у 1995 році.

Зі слів родичів, чоловік мав схильність до вживання алкогольних напоїв та неодноразово виказував наміри поїхати з селища. З моменту його зникнення родина нічого про нього не чула, і на телефонний зв'язок він не виходив.

На вигляд чоловіку 20-25 років, худорлявої статури, зростом близько 165-170 см, волосся темне коротке, брови густі темні.

розшук с буда шиповський

Був одягнений у чорні спортивні штани, плащ кофейного кольору, чорну в’язану шапку з зеленою та синьою стрічкою, взутий у черевики чорного кольору.

На гомілці лівої ноги та в районі грудної клітини зліва у чоловіка є сліди від опіків. На руках плями червоного кольору.

Поліція не виключає, що розшукуваний чоловік може рухатись у напрямку С.Буда – Суми та ночувати у приміщеннях автовокзалів та автостанцій.

Правоохоронці просять усіх громадян, яким відома будь-яка інформація про зниклу людину, повідомити до Серединобудського відділення поліції за адресою:

вулиця Вокзальна будинок 2 та за телефонами: (05451) 7-14-52 та мобільним 050-327-83-15 або на цілодобову лінію служби «102».

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020