Logo
Версія для друку

Тиждень без світла живуть сумчани

Тиждень без світла живуть сумчани

Жителям 9-го поверху будинку за адресою вулиця Петропавлівська, 76 довелося з минулої суботи жити без електроенергії.

Чому немає світла?

27-го січня у їх будинку спалахнула електрощитова. Пожежники евакуювали мешканців. Ліквідувати пожежу вдалося за 30 хвилин. Світло тоді підключили майже в усьому будинку, окрім 4-х квартир на 9-му поверсі, де і сталося загорання. Причина у тому, що через вогонь розплавилися не тільки дроти, а й самі лічильники.

45758

Диму було дуже багато. На відстані витягнутої руки нічого не було видно. У нас 4 лічильники було і вони всі розплавилися й улетіли в чорну кіптяву таку. Тут перші дні без респіраторів навіть знаходитися не можна було. Моїй дружині з дитино  довелося переїхати до батьків, бо, крім цього, ще й зробити нічого не можливо вдома: ні попрати, ні випрасувати речі.

Сергій Тичина, житель будинку

Крім цього, скаржаться жителі 9-го поверху, майже усі продукти, що були у холодильниках та морозильних камерах зіпсувалися.

Усе, що я на собі з дачі возила: ягідки різні, зелень, овочі - майже усе довелося викинути, а те, що залишилося  зберігаю за вікном та на балконі, замість холодильника.

Антоніна Говорущенко, жителька будинку

35

Коли буде світло?

За обслуговування цього будинку відповідає КП «Сумитеплоенергоцентраль». Там «Спецкор» запевнили усе, що від них залежало - виконали. Електромережі у будинку працівники житлово-комунальної установи замінили ще на 2-ий день після пожежі. Тепер справа в лічильниках.

Сьогодні ми направили лист в ПАТ «Сумиобленерго» з проханням встановити у ці квартири лічильники з резервного фонду у звязку із форс-мажорною ситуацією.

Володимир Співаков, заступник директора КП «Сумитеплоенергоцентраль»

У прес-службі ПАТ «Сумиобленерго» підвердили, що отримали листа та зазначили, що підприємство у рамках виключення надало 4 нових лічильники зі свого резервного фонду та відправило фахівців на їх встановлення. Це означає, що світло у квартирах жителів 9-го поверху на  вулиці Петропавлівській, 76 має з’явитися до кінця дня. 

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020