Logo
Версія для друку

Перейменувати вулицю хочуть у Сумах

Перейменувати вулицю хочуть у Сумах

В обласному центрі планують провести громадське обговорення щодо перейменування вулиці Горького на вулицю Семена Сапуна. Про це повідомляють на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

Така пропозиція надійшла від жителя обласного центра Миколи Ткаченка. Обговорюватимуть її 17-го квітня о 16:00 за адресою площа Незалежності,2,  кабінет 59.

Крім цього, долучитися до обговорень пропонують усім охочим. До 16-го квітня включно сумчанам пропонують взяти участь у перейменуванні, надіславши свої варіанти на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або у письмовій формі на поштову адресу: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А із зазначенням прізвища, імені, по батькові, адреси для фізичних осіб, із зазначенням найменування та місцезнаходження – для юридичних осіб. Їх обіцяють врахувати під час громадських обговорень щодо зміни назви.

Довідка: Семен Сапун був українським революціонером-підпільником, лідером Сумської обласної мережі організації українських націоналістів під час німецької окупації, головою товариства «Просвіта» у Сумах (1942 рік) та є почесним громадянином міста Суми з 2016 року.

4b4f764232aebfd42d48f

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020