Logo
Версія для друку

ДТП у Білорусі займатиметься прокуратура Сумщини

ДТП у Білорусі  займатиметься прокуратура Сумщини

Прокуратура Сумської області розпочала кримінальне провадження за фактом неналежної організації поїздки за кордон дітей, які потрапили в ДТП у Білорусі. Про це йдеться на сторінці відомства.

Досудове слідство здійснює слідче управління ГУ НП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області. Наразі розпочато першочергові слідчі та процесуальні дії. За результатом зібраних доказів, буде надано правову оцінку організаторам поїздки та супроводжуючим особам. 

До слова, кримінальне провадження відкрите за фактом неналежнного виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що спричинило смерть неповнолітнього та тяжкі наслідки. У разі доведення вини особам загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, група дітей поверталася із Польщі через Білорусь до Сумської області. Близько 7:00 години 13 травня на 54 км автодороги Р-98 Кам'янець-Шерешево-Свислочь, поблизу с. Мартинюки, сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув хлопчик 2005 року народження з міста Суми. Ще шестеро дітей отримали травми різного ступеня тяжкості.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020