Logo
Версія для друку

Стало відомо про стан сумських школярів, які потрапили у ДТП в Білорусі

Стало відомо про стан сумських школярів, які  потрапили у ДТП в Білорусі

У тяжкому стані залишається  один хлопчик з шести. Сьогодні його мають ще раз прооперувати. Про це повідомляє керівник апарату Сумської ОДА.

Сергію, Михайлу, Артему та Іллі трошки краще. Сергія скоро вже можна буде транспортувати додому. Артема перевели з реанімації до ЛОР-відділення. Платона вивели зі стану седації, він вже дихає самостійно, маму впізнає. Андрія прооперували вчора, операція пройшла успішно, на сьогодні запланована ще одна операція. Він поки що у медикаментозному сні і на штучнній вентиляції легенів.

Дмитро Живицький, керівник апарату Сумської ОДА

12-річного хлопчика, який загинув в аварії, поховали сьогодні у Сумах. Владислав Кушниренко був учнем  Сумської міьскої гімназії №1.

Нагадаємо, група дітей поверталася із Польщі через Білорусь до Сумської області. Близько 7:00 години 13 травня на 54 км автодороги Р-98 Кам'янець-Шерешево-Свислочь, поблизу с. Мартинюки, сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув хлопчик 2005 року народження з міста Суми. Ще шестеро дітей отримали травми різного ступеня тяжкості.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020