Logo
Версія для друку

Кинув гранату і втік: копи затримали злочинця у Охтирці

Кинув гранату і втік: копи затримали злочинця у Охтирці

Поліцейські спіймали чоловіка, що кинув гранату у двір одного з будинків на Охтирщині.

Зловмисником виявився 27-річний житель Охтирського району. Чоловік кинув гранату на подвір’я приватного будинку працівника рибоохорони та втік.

Нагадаємо, подія сталася 19 травня в Охтирці. О першій годині ночі до поліції звернувся 53-річний державний інспектор рибоохоронного патруля і повідомив, що на його подвір’ї пролунав вибух. На місці події в декількох метрах від будинку правоохоронці виявили невеличку воронку та уламки гранати, а також незначні пошкодження на автомобілі та вікнах.

Поліцейські спілкувались з людьми, розшукуючи ймовірних свідків події, або тих, хто міг володіти інформацією, яка б була корисною працівникам слідства та оперативникам, вивчали відео з камер відеоспостереження, встановлених в місті, перевіряли раніше судимих осіб, разом з потерпілим напрацьовували коло підозрюваних. За 4 дні вийшли на 27-річного жителя одного з сіл Охтирського району. Перевірили його на поліграфі і не помилились у своїх підозрах.

Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції

Підозрюваний повідомив, що діяв «з хуліганських мотивів», а гранату знайшов. Чоловіка затримали, та обрали йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з правом внесення застави у 140 тисяч гривень.

Йому оголосили про підозру за ч.2 ст. 347 Кримінального Кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу, вчинені шляхом вибуху або іншими загальнонебезпечним способом». Тепер зловмиснику загрожує провести від 6-ти до 15-ти років у в’язниці.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020