Logo
Версія для друку

Шахраї ошукали жінку на Сумщині

Шахраї ошукали жінку на Сумщині

Статистику жертв телефонних шахраїв поповнила 35-річна жителька Шостки, яка намагаючись продати свої меблі за допомогою Інтернету, натрапила на афериста, і замість отримання грошей за товар, сама втратила більше трьох тисяч гривень.

Жінка розповіла правоохоронцям, що оголошення про продаж товару вона розмістила на відомому сайті в Інтернеті. А коли за кілька годин знайшовся покупець, на радощах, виконала всі прохання незнайомця, пов’язані з банківськими операціями та залишилась без всіх своїх грошей.


За словами потерпілої, незнайомець у телефонній розмові пообіцяв їй розрахуватись з нею за допомогою банківської картки, аби жінка в той же день відправила йому перевізником меблі. Та трохи пізніше їй знову зателефонували, проте вже з банку, та повідомили, що на рахунок жінки були зараховані кошти, але її картка заблокована. Для поновлення її дії чоловік запропонував підійти до найближчого банкомату та провести ряд операцій за його підказками, на що вона погодилась та втратила більше трьох тисяч гривень.

Ельвіра Біганова, речник ГУ Нацполіції Сумщини

За фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство». Слідство триває.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020