Logo
Версія для друку

Залишили під вартою підозрюваного у підриві нічного клубу в Сумах

Залишили під вартою підозрюваного у підриві нічного клубу в Сумах

Про це Спецкор дізнався у обласній прокуратурі.

Апеляційний суд Сумської області 17.07.2018 погодився з доводами прокуратури та залишив без змін рішення суду першої інстанції від 12.06.2018, яким підозрюваному, який кинув гранату в натовп відвідувачів нічного клубу, було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу терміном на два місяці. Клопотання сторони захисту про застосування до підозрюваного домашнього арешту залишено без задоволення.

Нагадаємо, 10 червня 2018 року близько 5-ї ранку в нічному клубі «Луна» молодий чоловік, на голові якого була балаклава, увійшов у хол закладу, зірвав чеку та кинув у натовп гранату. Після чого відразу намагався втекти, однак був затриманий охоронцями клубу та поліцейськими в сусідньому дворі.

Від вибуху постраждало 9 осіб віком від 18 до 34 років. Із травмами різного ступеня до медичних установ було госпіталізовано 7 потерпілих, 1 з яких перебував у реанімаційному відділенні.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15/пп. 1, 5, 7 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на вбивство двох або більше осіб, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб та з хуліганських мотивів), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження з бойовими припасами). ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020