Logo
Версія для друку

Кондитери змагатимуться у Сумах

Кондитери змагатимуться у Сумах

Про це повідомляють нра Інформпорталі Сумської міськради.

Конкурс "Кращий сумський кондитер" відбудеться у обласному 1 вересня на майдані Незалежності.

Конкурс проводиться за наступними номінаціями: «Рідне місто Суми» (у віковій категорії кондитер); «Казковий світ або Моє дитинство» (у вікових категоріях кондитер та кондитер-початківець); Солодкі фантазії» (у вікових категоріях кондитер та кондитер-початківець); Художня робота з пряничного тіста(у вікових категоріях кондитер та кондитер-початківець).

Інформацію щодо умов проведення конкурсу можно отримати у відділі торгівлі, побуту та захисту прав споживачів за адресою: м. Суми, вул. Горького, 21, каб. № 209, телефон: 70-06-51,70-06-54.

У конкурсі можуть брати участь спеціалісти закладів ресторанного господарства, товаровиробників кондитерських виробів, студенти профільних вищих та середніх навчальних закладів міста.

Змагання проходитимуть у двох вікових категоріях кондитер та кондитер-початківець. У категорії кондитер-початківець мають право брати участь особи до 23 років. В основній віковій категорії можуть брати участь особи від 23 років і старше (без обмежень за віком). Учасники конкурсу повинні бути забезпечені санітарним або фірмовим одягом, мати особисту медичну книжку з відміткою про своєчасне проходження медогляду.

Заяви на участь у конкурсі надсилаються на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням теми листа «Заява на участь у конкурсі». До заяви додаються: копія особистої медичної книжки учасника, технологічна картка кондитерського виробу.

Заяви на участь приймаються не пізніше ніж за п’ять днів до початку конкурсу. Участь у конкурсі безкоштовна.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020