Logo
Версія для друку

Вареники та борщ: гостей з Китаю вчили куховарити у Сумах

Вареники та борщ: гостей з Китаю вчили куховарити у Сумах

Майстер клас з приготування національних українських страв, таких як вареники та борщ, влаштували для іноземних студентів в Сумському національно аграрному університеті. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Ксенія Блюмська-Данько, директор медіа-центру СНАУ.

Організаторів заходу учні вразили працелюбністю, акуратністю та креативністю.

37595525 1801236609969281 3404337111992631296 n

 

Вони уважно слухають, дивляться і відразу приступають до діла. Їх робоче місце завжди чисте, брудного посуду як і не було, вони його відразу миють, САМІ, без нагадування. Крім того, вони почали проявляти ініціативу: ліпити хінкалі та кружевні вареники. Я захоплююся їх дисципліною та вихованням. Тепер точно зрозуміла, чому Китай займає лідируючі позиції у світі.

Ксенія Блюмська-Данько, директор медіа-центру СНАУ

Після навчань кухарі разом із студентами влаштували дегустацію їжі.

37570493 1801236996635909 8736522414222999552 n

Нагадаємо, делегація з Китаю гостює в аграрному виші вже тиждень. За цей час їх влаштували не один майстер-клас. Зокрема, разом із студентами СНАУ китайці розписували «українською вишивкою» полотно та малювали писанки.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017