Logo
Версія для друку

Поліція хоче зробити убивцею Анатолія Жука його дружину - адвокат

Поліція хоче зробити убивцею Анатолія Жука його дружину - адвокат

У цьому переконаний адвокат Анни Жук, Анатолій Романюк. На анонсовану прес-конференцію вдови убитого екс-депутата прийшов саме він. Мовляв відмовив Анну Жук приходити, щоб не зашкодила собі.

Зокрема, адвокат зауважив, що Анна наразі не має статусу підозрюваної.

Сьогодні я подав скаргу до прокуратури за незаконне її утримування з 3 години ночі до 17 години вечора третього серпня. Вона навіть у туалет самостійно не могла сходити. Її постійно супроводжували працівники поліції. Їй внушали, що саме вона скоїла це вбивство. Внушали досить незаконними методами. Я за те, щоб органи слідства перевіряли всіх, хто мав стосунки із Анатолієм Жуком. Але потрібно це робити законними методами. Жук Анна Ігорівна готова співпрацювати зі слідством

Анатолій Романюк, адвокат Анни Жук

00865.mts snapshot 00.01 2018.08.07 16.53.22

Адвокат спростував чутки, що начебто із вбитим в Анни Жук стався конфлікт і чоловік побив її. Медики не виявили на тілі жінки слідів, які б це підтверджували.

Складається таке враження, що для слідства побутова версія сама зручна. Бо є особа із проблемами здоров’я…. мені стали відомі обставини, що працівники правоохоронних органів витерли пістолет, яким був убитий її чоловік, і витерли об одяг Анни Ігорівни. А далі, маючи такі сфабриковані докази, довести її до самогубства

Анатолій Романюк, адвокат Анни Жук

00860.mts snapshot 00.01 2018.08.07 16.53.11

Скільки було поранень?

Три кульові поранення: два в спину та одне у скроню.

Де були собаки в момент убивства?

Собак закрили у вольєрі перед приїздом швидкої, яку викликали для Анни Жук.

Звідки пістолет?

Адвокат Анни Жук переконує, що його підзахисна розповіла – вперше бачить цей пістолет. Раніше у її чоловіка також не бачила цієї зброї.

Нова посада?

Анатолій Романюк підтвердив інформацію, що Анатолія Жука мали б незабаром призначити на якусь посаду до Недригайлівської РДА.

Зафіксовані порушення.

Біологічні зразки в Анни Жук брали не в присутності адвоката. Це захисник вважає порушенням і буде оскаржувати в суді. Адже при розслідуванні справ, мксимальним покаранням за які є довічне ув'язнення, присутність адвоката обов'язкова під час усіх слідчих дій та досліджень.

Чому вдова не пройшла поліграф?

Анна Жук не пройшла поліграф через стан здоров’я. Жінка має проблеми із серцем, а це може вплинути на результати поліграфу.

Одразу після прес-конференції Анатолія Романюка поліція заявила про відкриття службового розслідування.

Сьогодні на прес-конференції адвокат звинуватив працівників поліції у неправомірних діях. Головним управлінням Національної поліції в сумській області призначено службове розслідування, на даний час опитуються співробітники поліції, які приймали безпосередню участь у розкритті даного злочину

інспектор відділу комунікації Нацполіції в Сумській області Володимир Крупецьких

00829.mts snapshot 00.02 2018.08.07 16.52.38

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ У Сумах попрощалися із убитим екс-депутатом

Нагадаємо, ввечері 2 серпня на подвір'ї власного дому батько виявив тіло 35-річного Анатолія Жука. Екс-депутата, громадського активіста знайшли із кульовими пораненнями в спину на голову. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства. У прокуратурі розглядають версії від замовного до побутового вбивста.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020