Logo
Версія для друку

Без міського голови, але з бюджетом місто на Сумщині

Без міського голови, але з бюджетом місто на Сумщині

У Конотопі депутати прийняли бюджет на 2018 рік та звільнили міського голову.

На офіційному сайті Конотопської міської ради сьогодні оприлюднили документи з результатами голосування, згідно з якими, депутати більшістю голосів (26) проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Артема Семеніхіна. Секретарем Конотопської міськради обрано Тетяну Сизон. Зараз вона є т.в.о. міського голови Конотопу. Разом з тим проголосували депутати і за бюджет міста, його прийняли також 26-ма голосами «за».

1 copy

 

3 copy

4 copy

Екс-міський голова Конотопа висловив свою позицію щодо подій під час сесії міськради у прямому ефірі на Фейсбук.

У Конотопській міській раді відбулася спроба перевороту. Ми підемо в суди, і суди ці ми виграємо. Тому що 100% рішення, які приймалися вчора у РДА – є не законними та не легітимними.

Артем Семеніхін, екс-міський голова Конотопа

Нагадаємо, вчора, 28-го серпня, у Конотопі вчергове намагалися провести сесію міської ради. Зранку на засіданні зібрався кворум - 32 депутати. 

Згодом виявилося, що 12-ть пультів системи "Віче", за допомогою яких відбувається голосування,- не працюють. Голосувати вирішили вручну, у залі почалися суперечки.

Як пізніше повідомив на своїй сторінці у Фейсбук депутат Конотопської міськради Сергій Демеха, Артем Семеніхін спробував закрити сесію, але народні обранці продовжили 26 та 27 сесію в приміщенні Конотопської районної ради. У ході вирішення головного питання 26-ї сесії шляхом таємного голосування було прийняте рішення про відставку з посади міського голови Семеніхіна Артема Юрійовича. Другим питанням було знято з посади секретаря міської ради Олену Багрянцеву та третім - прийняття бюджету. Головний кошторис міста прийнято одноголосно. Також депутатський корпус обрав нового секретаря.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020