Logo
Версія для друку

Ялинкових злодіїв уполювали в Сумській області

Ялинкових злодіїв уполювали в Сумській області

На Сумщині триває операція «Новорічна ялинка-2019». Про це повідомляє прес-служба екологічної інспекції в Сумській області. 

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Сумської області провели 21 перевірку по виявленню незаконного порубу та перевезення новорічних ялинок, а також здійснювався контроль за дотриманням правил торгівлі, і законності продажу новорічних ялинок. Заходи проводились на територіях Шосткинського, Глухівського, Кролевецького, Ямпільського, Роменського, Недригайлівського, Краснопільського, Сумського районів та м. Суми.

За виявлені порушення складено 15 протоколів, з них 1 протокол за статтею 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення передано для розгляду до суду – за порушення порядку придбання чи збуту об’єктів рослинного світу (новорічних ялинок) без документів, що підтверджують законність їх придбання).

14 осіб притягнули до адміністративної відповідальності за незаконну рубку дерев хвойних порід на загальну суму штрафів 1819 грн. 
Разом з тим, за шкоду, заподіяну державі внаслідок самовільної рубки хвойних насаджень громадянами та посадовими особами, розраховано збитки у розмірі 6356 грн.
Наразі, операція триває.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020