Logo
Версія для друку

Мер Глухова передумав іти в Президенти

Мер Глухова передумав іти в Президенти

Про це міський голова Глухова Мішель Терещенко повідомив сьогодні у Києві.

Нагадаємо, у вересня 2018 року очільник Глухова Мішель Терещенко заявив про наміри балотуватися в Президенти України. Свої наміри пояснив тим, що без кардинальних змін в системі влади він не може робити позитивні зрушення у своєму місті Глухові.

Свою кандидатуру збирався висунути для того, щоб перемогти, а не просто взяти участь для власної «розкрутки» з прицілом на парламентські вибори. Але, дивлячись реально на сьогоднішню ситуацію та вивчивши дані різних соціологічних досліджень, я розумію, що шанси перемогти на президентських виборах з ресурсом та організаційною структурою, яку ми спільними з вами зусиллями за ці два місяці спромоглися побудувати, у мене мінімальні. Моєму «прагненню до суспільних користей» потрібно мати або набагато більше часу, або величезний фінансовий ресурс. А грати по правилах, встановлених системою, я теж не вважаю для себе прийнятним, тому відмовився від декількох пропозицій фінансування моєї кампанії людьми, які є її невід’ємною частиною

міський голова Глухова Мішель Терещенко

Натомість Мішель Терещенко підтримав одного із кандидатів у Президенти, який, на його думку, має всі шанси вийти в другий тур виборчої гонки. 

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020