Logo
Версія для друку

У скільки Сумам обійшлися новорічно-різдвяні свята?

У скільки Сумам обійшлися новорічно-різдвяні свята? фото з Інтернету

Спецкор дізнався, скільки коштів із міського бюджету витратили на організацію зимових свят в обласному центрі. 

Перші витрати почалися від 19 грудня. Саме тоді відбулося відкриття новорічної ялинки в центрі Сум.

Тоді, за інформацією відділу культури та туризму Сумської міської ради, витратили 34 175 гривень. Пішли вони на звукотехнічне та світлове забезпечення, оренду сценічних конструкцій, спецефекти, запис фонограм, послуги по проведенню концертної та розважальної програм, транспортне забезпечення. 

Ялинки міського голови з переглядом вистав (усього 7 заходів) в ТЮЗі та театрі ім.Щепкіна затягли на 47 тисяч гривень.

Новорічна програма «Творче сузір’я» в Сумській обласній філармонії коштувала 3000 гривень. Ще тисячу гривень витратили на організацію виставки витинанок "Зимове мереживо" в конгрес-центрі СумДУ. 

Найбільше коштів пішло на розважальну програму «Новорічна феєрія» на площі Незалежності 31 грудня - понад 100 тисяч гривень.

31,5 тисячу гривень витратили на подарунки та сувеніри, 13 700 грн - на запрошення, вітальні листівки до подарунків, листівки, грамоти-дипломи (в рамках), подяки, тощо.

Усього насвяткували на 232 375 гривень. І це при тому, що за ялинку не довелося платити. Адже вона (штучна) залишилася з минулого року. Нагадаємо тоді на неї витратили разом із прикрасами та ілюмінацією майже 3 мільйона гривень.

До всього, плюс майже 280 тисяч гривень було витрачено на подарунки для школярів та дітей захищених категорій населення. То ж разом Новий рік та Різдво Сумам обійшлися у понад півмільйона гривень.  

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020