Logo
Версія для друку

Великодній ярмарок проходитиме сьогодні в центрі Сум

Великодній ярмарок проходитиме сьогодні в центрі Сум

Про це повідомляє прес-служба Сумської ОДА.

На майдані Незалежності в Сумах увідбудеться обласний ярмарок. На ньому всі охочі матимуть змогу провести час у святковій атмосфері, взяти участь у майстер-класі з писанкарства, стати дегустатором у рамках конкурсу пасок, зробити покупки до Великодніх свят.

Участь у ярмарку візьмуть товаровиробники та майстри з усієї Сумської області. Кожен учасник «Великоднього ярмарку «Слобожанські смаки» зможе придбати до великоднього кошика автентичну продукцію крафтового виробництва та унікальні подарунки для своїх близьких.

Також на ярмарку буде представлений широкий вибір м’ясо-копчених, ковбасних виробів, а також свіже м’ясо, молочна продукція, великодня випічка, хлібобулочні, кондитерські, макаронні вироби в асортименті, борошно, крупи, олія, зерно, мед, рибопродукти, овочі, посадковий матеріал, саджанці та інша якісна продукція на різні смаки й уподобання.

Організатори ярмарку: обласний Департамент агропромислового розвитку, відділ промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації, громадська організація «Майстерня творчих ідей Urban Lys», туристична агенція «Мандрівна Україна».

Ярмарок триватиме з 8-00 до 14-00 години.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020