Logo
Версія для друку

Сумські поліцейські змагалися у влучності

Сумські поліцейські змагалися у влучності

На Сумщині відбулися змагання на першість ГУНП з практичної стрільби серед поліцейських підрозділів області.

Змагання відбулися в трьох категоріях – особистій жіночій першості, особистій чоловічій першості та в командному заліку.

У них брали участь представники та команди підрозділів апарату ГУНП, структурних та територіальних підрозділів поліції Сумщини. 
Після короткого інструктажу з техніки безпеки при поводженні зі зброєю, учасники приступили до змагань.
Турнір видався «гарячим» на емоції та враження. Відтак, кожне влучне попадання у мішень віталось захопленими вигуками та оплесками, самі ж стрільці з гумором коментували власні промахи. 
Врешті решт, по результатам змагань суддівська колегія розподілила призові місці наступним чином: 
ІІІ місце в особистій першості серед жінок посіла Анісімова Наталія (Сумський районний відділ поліції); ІІ місце в особистій першості серед жінок завоювала Костенко Тетяна (РПСПОП „Суми”); Найвищу сходинку п‘єдесталу в особистій першості серед жінок залишила за собою Іванченко Олена (Конотопський відділ поліції)
«Бронзу» у чоловіків виборов Мищишин Ігор (УКЗ ГУНП); «срібло» - у Бойка Дмитра (управління „КОРД”); «золото» - у Печенюка Дмитра (УІАП ГУНП).
В командному заліку ІІІ місце виборола команда Конотопського ВП. Другу сходинку п‘єдесталу завоювала команда УКЗ ГУНП. Перше місце заслужено посіла команда Управління „КОРД”.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020