Logo
Версія для друку

Убив і спалив у грубі: подробиці вбивства на Сумщині

Убив і спалив у грубі: подробиці вбивства на Сумщині

Затримано жителя Недригайлівського району, який убив двох осіб, а потім спалив їх тіла в грубі.

Подія сталась 30 квітня 2019 року в Недригайлівському районі.

47-річна жінка разом з 36-річним знайомим прийшла в гості до свого двоюрідного брата. Певний час компанія спілкувалась, розпиваючи спиртні напої. Потім між присутніми розпочалась словесна перепалка. Господар будинку на декілька хвилин відійшов у літню кухню, а повернувся вже із сокирою. Без зайвих слів він ударив обухом сокири спочатку свою сестру, а потім і знайомого. Щоб приховати сліди злочину, бездиханні тіла він переніс у літню кухню, де по черзі спалив їх у грубі.

Про зникнення двох осіб стало відомо лише 2 травня 2019 року. Співробітники поліції встановили чоловіка, з яким напередодні спілкувались зниклі. Під час обшуку в помешканні чоловіка виявили сліди крові, а в грубі – обгорілі кістки. 

На даний час чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України, слідчі та прокурори готують клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Затриманий не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців, він вже відбував покарання за вбивство. Цього разу йому загрожує довічне позбавлення волі

перший заступник керівника Роменської місцевої прокуратури Анатолій Гриценко

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020