Logo
Версія для друку

Хто отруїв пенсіонерку в Недригайлівському районі?

Хто отруїв пенсіонерку в Недригайлівському районі? фото з Інтернету

На Сумщині поліція проводить перевірку за заявою депутата районної ради щодо фактів можливого отруєння хімікатами для обробки полів. 

До Недригайлівської районної лікарні звернулась пенсіонерка з села Вакулки зі скаргами на здоров‘я внаслідок начебто отруєння хімікатами, якими обробляли поля неподалік її будинку. Медики надали їй першочергову допомогу і запропонували подальше лікування в умовах стаціонару, однак громадянка від госпіталізації відмовилась. Сьогодні вона перебуває під наглядом сімейного лікаря.

Від імені пенсіонерки до поліції Недригайлова з відповідною заявою звернулась її донька, депутат Недригайлівської районної ради. За її заявою поліція розпочала перевірку викладеної інформації.

Правоохоронці опитали керівника місцевого сільськогосподарського господарства. Той пояснив, що поля й справді оброблялись хімікатами. Чоловік стверджував: речовини сертифіковані, і у нього є всі відповідні документи, котрі підтверджують їх безпечність для життя і здоров‘я людини. Механізатори, які безпосередньо проводили сезонну обробку полів, на стан здоров‘я не скаржились, хоча працювали без засобів індивідуального захисту. Мешканці села до медичних закладів зі скаргами на здоров‘я не звертались.

До проведення перевірки правоохоронці залучили фахівців санепідемстанції а також представників райдержадміністрації та селищної ради, які разом з ними виїздили та працювали на місці події.

Наразі перевірка триває, за її результатами буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020