Logo
Версія для друку

Що хочуть зробити зі сквером "Щастя" сумчани?

Що хочуть зробити зі сквером "Щастя" сумчани?

Від 25 вересня в групі "Sumy 24" в соціальних мережах триває опитування - Яким би вихотіли бачити сквер поблизу "Макдональдсу"?

Сумчанам пропонували такі варіанти: озеленити сквер, зробити фонтан, висадити рідкісні види дерев, зробити зону вільного вайфаю, поставити скульптури чи встановити фонтанчик із питною водою.

324587907 06

У голосуванні взяли участь більше 200 чоловік. Більшість тих, хто взяв участь в опитуванні, 105 чоловік, вважають, що сквер потрібно озеленити. Близько 40-ка думають, що сквер "Щастя" значно прикрасить фонтан. Ще близько 20-ти опитаних вважають, що доречно тут було б висадити якісь рідкісні види дерев та рослин. Майже стільки ж за зону вільного вайфаю. Нагадаємо, сквер з'явився наприкінці літа. Його мали б відкрити до Дня міста, але не встигли завершити всі роботи.

Відповідно до угоди, опублікованої на сайті "Prozorro", на будівництво скверу з міського бюджету має виділити 1 234 618 гривень. 

25

Нині в сквері встановлені лавки та смітники з дерева. А не так давно з'явилася ще одна дерев'яна прямокутна конструкція.   

 

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020