Logo
Версія для друку

Наукові роботи студентів Сумського НАУ визнали кращими

Наукові роботи студентів Сумського НАУ визнали кращими

Про це повідомляє Офіс промоції СНАУ. 

Завдяки сучасним технологіям навіть під час карантину молоді науковці мають можливість брати участь у конкурсах наукових робіт дистанційно.

Днями було оприлюднено результати кількох Всеукраїнських конкурсів наукових робіт, що відбулися на базі різних українських вишів. Приємно відзначити, що

студентів факультету економіки та менеджменту СНАУ Скакун Катерина та серед їхніх переможців та призерів є представники Сумщини.

Відтак у другому етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» у Львові призерами стали двоє Пізняк Дмитро з роботою «Оцінка та розвиток експортних можливостей державного підприємства (на прикладі ДП «ДГ АФ «Надія». \А робота Дзярик Анни «Мотиваційний потенціал менеджерської діяльності» була відзначена почесною грамотою.

У конкурсі студентських робіт з теми «Управління у сфері економічної конкуренції» перше місце отримала студентка СНАУ Анастасія Ступак за роботу «Управлінняконкурентоспроможністюзакладу вищої освіти на засадахбрендингу».

За кілька днів до того було оприлюднено результати Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Екологія». В ньому дипломи ІІ степеню отримали Семенко Ірина та Діана Штефан за роботу Продуктивність та кормова цінність лучних заплавних фітоценозів під впливом випасання та сінокосіння в умовах лісостепової зони України».

Серед молодих агрономів у конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Агрономія» однією з переможців стала КристинаЦигельник. А у конкурсі зі спеціальності «Логістика» бронзовими призерами стали Скіданов Євген та Павленко Дарія.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020