Logo
Версія для друку

Керосиновий розбій розкрили на Сумщині

Керосиновий розбій розкрили на Сумщині

Грабіжник в Білопільському районі напав на жінку, облив її керосином і прив’язав до стільця. Погрожуючи розправою чоловік вимагав відати гроші та коштовності. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Сумської області.

За інформацією відомства, подія сталася вчора зранку. Жителька Білопільського району, вийшла на присадибну ділянку та помітила невідомого їй чоловіка, котрий спостерігав за нею через прогалину в дерев’яній огорожі. Зненацька чоловік підбіг до неї та вилив на жінку рідину, схожу на керосин. Потім схопивши потерпілу за волосся і затягнув у будинок. Налякану жінку зловмисник прив’язав до стільця та почав наносити їй удари по спині, вимагаючи видати всі гроші та цінності.

Побоюючись за своє життя, потерпіла розповіла, що зберігає всі коштовності в гаражі у сейфі. Доки чоловік шукав схованку, жінці вдалось звільнитися та втекти до сусідів, які й викликали поліцію. Тікаючи, нападник прихопив із сейфа близько 100 тис. грн.

Як повідомив керівник Конотопської місцевої прокуратури Сергій Сегида, полісмени, які прибули на виклик, відразу встановили особу нападника, а через декілька годин затримати його. Ним виявився раніше судимий 26-річний житель м. Білопілля.

Наразі досудове розслідування триває. За вчинене чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020