Logo
Версія для друку

Есбеушникам, котрі побили сумських прикордонників, обрали запобіжний захід

Есбеушникам, котрі побили сумських прикордонників, обрали запобіжний захід

Нагадаємо, у ніч на 19 липня на Сумщині побили та відібрали зброю у прикордонників. Зухвалий напад вчинили на службовців в Краснопільському районі, коли ті патрулювали лінію україно-російського кордону. Особи нападників уже встановили – це двоє працівників СБУ. 

 

Справу розслідує Державне бюро розслідувань.

Під час слідства встановлено, що у ніч з 17 на 18 липня прикордонний наряд у складі молодшого сержанта та солдата строкової служби здійснювали чергування на автомобілі неподалік села Рясне Сумського району. 

dbr zatrimalo pracivnikiv sbu 3 450x395 4fd

До них о 1:30 ночі під’їхав інший автомобіль з трьома особами, з якого вийшли двоє людей та підійшли до прикордонників. Невідомі спровокували конфлікт, зав’язалася бійка, в результаті якої невідомі завдали прикордонникам декілька ударів кулаками, заволоділи двома автоматами АКС-74, 4 магазинами по 30 набоїв та поїхали у невідомому напрямку. 

dbr zatrimalo pracivnikiv sbu 1 450x395 4fd

Нападниками виявились співробітники СБУ. Спільно з представниками Служби працівниками ДБР затримано двох співробітників СБУ, третій – проходить як свідок.

Неподалік у кукурудзяному полі було виявлено 2 автомата прикордонників, а 2 магазини з набоями знайдено поблизу відділення інспекторів прикордонної служби "Славгород" відділу прикордонної служби «Краснопілля» Сумського прикордонного загону.

У взаємодії з СБУ тривають слідчі та оперативні дії.

Суд сьогодні обрав нападникам запобіжний захід - цілодобове тримання під варто. 

За скоєне їм загрожує до 15-ти років за ґратами.

 

 

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020