Logo
Версія для друку

«Це треш!» - у центрі Сум створюють новий мурал

«Це треш!» - у центрі Сум створюють новий мурал

Настінний малюнок з’явиться на стіні поблизу фонтану «Європейський» . Він є спільною роботою  художників Романа Линника та Надії Білокур. Про це «Спецкору» розповіла сама художниця.

Зараз ми створюємо фон для нашого муралу. Для нього обрали чорні, червоні та кислотні кольори, щоб продемонструвати треш, який ми робимо із природою, привернути увагу до проблем екології. Мова йде і про викиди нафти, і про кислотні забруднення. Це реальний треш, який ми хочемо показати і у виборі кольорів, і у способі їх нанесення.

Надія Білокур, художниця

22690500 1407062949414466 230238948 o 1

За словами мисткині, малюнок складатиметься з двох частин одну повністю заповнюватимуть мазки та плями із темних і кислотних кольорів, а на іншій намалюють тварин та птахів із Червоної книги Сумщини, аби наочно продемонструвати у якому бруді їм доводиться жити.На місці художники працюють з 11:00. Закінчити роботу планують завтра.

Нагадаємо, Роман Линник та Надія Білокур разом працювали і над створенням муралу, що мав назву «Сублімація» та розташовувався  на території  Сумського національного аграрного університету. Створювали його у рамках проекту-подарунку швейцарців Сумам до річниці співпраці.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020