Logo
Версія для друку

Звільнився поліцейський, якого затримали «п’яним» за кермом

Звільнився поліцейський, якого затримали «п’яним» за кермом

У ніч з суботи на неділю сумські копи затримали очільника одного з відділів поліції у Сумській області за підозрою у кермуванні автівкою у нетверезому вигляді. Інформацію про те підтвердила прес-секретар ГУ НП у Сумській області.

Патрульні звернули увагу на чоловіка, який порушив правила стоянки на пішохідному переході. Підійшовши поспілкуватися із водієм, правоохоронцям здалося, що він нетверезий. Від проходження медогляду кермувальник відмовився, тож патрульні поліцейські склали на нього два протоколи: за порушення вимог зупинки та відмову проходження медогляду.

Ельвіра Біганова, прес-секретар ГУ НП у Сумській області

Сьогодні начальник цього відділу подав рапорт про звільнення. Керівник Нацполіції у Сумській області  Микола Лушпієнко призначив службову перевірку інциденту.

До слова, за перевіреною інформацією, мова йде про начальника Конотопського відділу поліції – Олексія Нештенка.

Довідка: Олексій Анатолійович Нештенко – уродженець с. Тернівка Конотопського району. Починав службу в органах внутрішніх справ з посади інспектора патрульно-постової служби. Має досвід роботи в оперативних та кадрових підрозділах поліції, також працював в поліції громадської безпеки. До свого призначення займаі посаду командира роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми». Має вищу юридичну освіту.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020