Logo
Версія для друку

Про причини та покарання: подробиці масштабного ДТП у Сумах

Про причини та покарання: подробиці масштабного ДТП у Сумах

ДТП за участі 5 автівок в обласному центрі сталося сьогодні близько 10 години ранку. У водія «Пежо», який спускався з мосту на вулиці Героїв Крут, на ходу відлетіло переднє ліве колесо.

сним4657ок

Воно і стало причиною масштабної аварії. Деталь покотилося на зустрічну смугу. Водій «Газелі», що їхав назустріч різко загальмував, та  колесо влетіло просто по центру капоту. 

сни345мок

Легковик,  що рухався за вантажівкою, врізався в неї та отримав механічні пошкодження. Кермував машиною працівник однієї із сумських телекомпаній.

снимо11к

Перед колесом загальмувала ще одна машина. Авто позаду неї також не встигло  зупинитися.  ДТП з 5 машин частково перекрила рух транспорту більше ніж на годину. В обидва боки  розтягнулися затори з кількох десятків машин.

сни98765мок

Водій «Пежо», у якого відпало колесо, запевняє, автівку тільки 2 тижні тому забрав з СТО: замінив «літню»  гуму на «зимову», тож не втямить, як таке могло статися.

Я навіть не зрозумів, що сталося. Мене сильно підкинуло на ямі, я відчув удар і автівку  почало «водити» по дорозі. Я загальмував об бордюр, вийшов, а тут вже ДТП.

Олексій, водій «Пежо»

Постраждалих в аварії немає. Пошкодження мають лише автівки. Адміністративні матеріали поліція склала на кермувальників автомобілів «Пежо», «ВАЗ» та «Део». При доведенні їх провини, вони повинні будуть сплатити штраф у 340 гривень.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020