Logo
Версія для друку

Підземку у центрі Сум знову ремонтуватимуть

Підземку у центрі Сум знову ремонтуватимуть

Облущені стіни, стояча вода, на підлозі недопалки та через одну горять освітлювальні лампи – такі результати ремонту підземного пішохідного переходу у центрі Сум. Недороблений перехід знову почнуть відновлювати навесні наступного року.

per 2

Ремонтувати підземний перехід, що на перехресті вул. Героїв Сумщини і Харківської біля фонтану «Садко», розпочали влітку 2016 року. Тоді на його відновлення дали близько двох місяців, але роботи затягнулися аж до холодів.

Після відкриття відремонтованої підземки сумчани були здивовані результатом. Адже роботи були не завершені, а те що встигли відновити через деякий час почало розвалюватися.

За інформацією прес-служби прокуратури Сумської області, підприємець під час ремонту підземного переходу використав значно дешевші матеріали для штукатурки стін, натомість в актах виконаних робіт зазначив іншого виробника, вартість продукції якого є більшою.

На час проведення судового розгляду обвинувачений також відшкодував завдані збитки, сплативши до бюджету 150 тис грн. Відтак суд затвердив укладену між сторонами угоду, підприємця визнано винним у інкримінованому злочині та призначено покарання у вигляді 8 тис 500 грн штрафу.

прокурор Сумської місцевої прокуратури Михайло Моісєєв

Від листопада 2016 року підземка на балансі дочірнього підприємства «Паркінг» КП «Дрібнооптовий». За словами директора, реконструкцію підземки планують на наступний рік, якщо будуть виділені кошти.

 

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020