Logo
Версія для друку

Премію "Книга року ВВС" отримала сумська письменниця

Премію "Книга року ВВС" отримала сумська письменниця

ВВС Україна оголосила переможців премії «Книга року від ВВС-2017». Кращою у номінації «Дитяча книга року» стала сумчанка Анна Коршунова із виданням «Комп і компанія», йдеться на сайті ВВС Україна.

 99214218 img 6662

Окрім відзнаки, письменниця отримає ще й грошову винагороду. Вона становитиме 1000 фунтів у гривневому еквіваленті, тобто понад 36 тисяч гривень. 

"Комп і Компанія" Анни Коршунової, переможець у категорії Дитяча Книга Року, - це чудова історія про те, як встати із-за комп'ютера і знайти дружбу і пригоди. Вона перегукується з найулюбленішими класичними творами української дитячої літератури. Тільки тоді, коли пірнеш з головою у реальне життя, можна прожити справжнє дитинство, завести справжніх друзів і разом побороти несправедливість - і все це буде весело! Це важливий урок не лише для дітей, але й для їхніх батьків, залежних від соціальних мереж.

Світлана Пиркало, радник ЄБРР з питань культури і член журі Премії «Книга року ВВС-2017»

Сумчани вже почали вітати  Анну Коршунову з перемогою у Фейсбуці.

безы345665753234354654мянный

Сама ж письменниці подібної нагороди навіть не очікувала.

Для мене вже було досягненням, що я потрапила у «Короткі списки». І на нагородженні я вже сиділа неймовірно рада від того, що маю диплом фіналіста, спочатку давали їх. А коли ще й назвали мене, як  лауреата цьогорічного конкурсу – це взагалі було несподівано, адже дуже багато було прекрасних письменників: сильних і з цікавими книгами. Я думаю, успіх у тому, що я писала для своєї дитини, а для неї погано не напишеш.

Анна Коршунова, сумська письменниця, лауреат Премії «Книга року ВВС-2017» 

«Спецкору» письменниця розповіла, що зараз працює над книгою про Суми. Вона матиме назву «Маленькі історії казкового міста». Ілюстрації до неї створювала сумська мисткиня Світлана Качуровська. Зараз книга вже зверстана. Найближчим часом  авторка планує винести дві можливі обкладинки майбутнього видання на громадське обговорення у соціальну мережу.

Крім цього, продовження має з’явитися і у «Книги року ВВС-2017» - «Комп і компанія», про анонсувала письменниця.

ФОТО: ВВС

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020