Logo
Версія для друку

Банда гастролерів видурювала гроші в сумських пенсіонерів

Банда гастролерів видурювала гроші в сумських пенсіонерів

В угрупуванні були задіяні 3 жінки та чоловік-водій із Кривого Рогу. Аби потрапити в чужу квартиру, приїжджі зловмисниці пропонували придбати у них дешеві продукти харчування.

 

Установлено, що шахраї протягом декількох місяців пересувались на автомобілі «Шевроле» сріблястого кольору побували чи не в усіх областях України.

В Суми теж приїхали не вперше. Були тут ще влітку. Тоді запропонували двом літнім жінкам придбати у них дешевий мед, і під цим приводом увійшли до чужих осель.

Поки господині діставали зі схованок банкноти, аби розрахуватись за продукт бджільництва, прибулі примічали місце тримання грошей. А потім, одна з жінок, раптово просилася зайти в туалет, чи знайти таблетку від головного болю, таким чином відволікаючи хазяйку, а інша швиденько скоювала крадіжку грошей зі схованки.

За час свого останнього перебування в нашому обласному центрі зловмисниці вчинили щонайменше дві крадіжки грошей у пенсіонерів, в одному випадку заволодівши трьома тисячами гривень, а в іншому - чотирнадцятьма.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Крадіжка» та розпочала слідство. Банді приїжджиш шахраїв загрожує позбавлення волі від трьох до шести років.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020