Logo
Версія для друку

Розслідування інциденту з «коктейлями Молотова» контролюватиме сумська прокуратура

Розслідування інциденту з «коктейлями Молотова» контролюватиме сумська прокуратура

Сумська місцева прокуратура взяла на контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом умисного пошкодження майна депутата Сумськоі обласної ради Андрія Божка. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталя Науменко.

Саме розслідування проводитиме місцевий відділ поліції. Якщо винних встановлять, їм загрожуватиме від 3-х до 15-ти років за решіткою.

Сам обранець Андрій Божок у коментарі телеканалу UA:SUMY зазначив, що у скоєному підозрює нинішнього очільника облради - Володимира Токаря. Володимир Миколайович звинувачення у свою адресу відкидає.

Вони збирають підписи за мою відставку, він (ред. Андрій Божок) це оголосив, тому я думаю, що він, мабуть, сам це зробив для того, аби зібрати проти мене підписи. Я буду подавати до суду, це вже 100% вирішено. Мені смішно з його звинувачень.

Володимир Токар, голова Сумської обласної ради

Нагадаємо, сьогодні о 4-ій ранку в помешкання депутата обласної ради Андрія Божка через розбиті шибки  вкинули дві пляшки із горючою сумішшю. Люди, які були в будинку, не постраждали, пошкодження помешкання незначні. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив обранець облради Андрій Кисіль.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020