Logo
Версія для друку

Мер Сум сам себе преміював протягом року

Мер Сум сам себе преміював протягом року

Про це повідомили в НАЗК. 

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 14 адмінпротоколів, що стосуються міського голови Сум Олександра Лисенка, через недотримання вимог закону України "Про запобігання корупції".

Про це повідомляє прес-служба НАЗК, передає Цензор.НЕТ.

Зазначається, що Лисенко в умовах реального конфлікту інтересів видавав розпорядження про преміювання співробітників виконавчого комітету міськради, зокрема себе, а також не повідомляв Нацагентству про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

"Міський голова ... оцінював особистий внесок у результати роботи і протягом 7 місяців встановлював самому собі премії в розмірі 65% - 270% від суми свого посадового окладу, надбавок та доплат", - інформує НАЗК.

Нацагентство зазначає, що складання протоколу і направлення до суду не означає визнання особи винною у вчиненні правопорушення, а є підставою для провадження у справі про адміністративне правопорушення в судовому порядку.

Нагадаємо, 16 січня 2018 року сумському міському голові Олександру Лисенку співробітники Управління захисту економіки Нацполіції вручили два протоколи про корупцію.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020