Logo
Версія для друку

Громадський транспорт у Сумах від сьогодні курсує за новою схемою

Громадський транспорт у Сумах від сьогодні курсує за новою схемою фото Спецкор

Такі заходи були запроваджені, аби не допустити поширення інфекції COVID-19 в місті. 

Від сьогодні більша частина громадського транспорту не виїхала на маршрути. Місто тимчасово на час карантину працює за новою транспортною схемою.

Всі діагональні маршрути замінили на радіальні. Це значить, що всі курсуватимуть лише до центру міста. Так, на думку мерії, можна буде водночас і не порушувати заходи щодо перевозу не більше 10-ти чоловік, а перевізники понесуть менші втрати від цього.

Також від завтра без маски в громадський транспорт не впускатимуть.

Увесь вивільнений комунальний транспорт використовуватимуть виключно для підвозу медиків. Ще від сьогодні скасовані всі пільги на перевезення пенсіонерів та школярів, аби зменшити пасажиропотік.

Комунальний транспорт здійснюватиме лише спецрейси по доставці працівників лікарень, бюджетоутворюючих підприємств, а також підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста.


У звичайному режимі пасажири зможуть скористатися послугами комунального транспорту на автобусних маршрутах:
№ 57 А "Баранівка - Центр"
№ 59 А "Баси - Центр" 
№ 64 А "Добровільна - Центр".


▪️ Зміни вводяться в дію згідно рішення виконкому Сумської міської ради #162 від 22/03/2020 "Про зупинення роботи міського пасажирського транспорту" (ознайомитися з документом можна ТУТ ? https://docs.google.com/viewer…);
▪️ одночасно у салоні тролейбуса /автобуса можуть перебувати ❗ НЕ БІЛЬШЕ 10 ПАСАЖИРІВ ❗ (відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, ознайомитися з документом можна ТУТ ? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1260045757520048&id=736087446582551)

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020