Logo
Версія для друку

Перемога починається із себе. Чемпіонів вітали на Сумщині

Перемога починається із себе. Чемпіонів вітали на Сумщині

Переможці світу з футзалу серед спортсменів з вадами зору, призери чемпіонату світу з комбат Дзю-Дзюцу та чемпіонка Дефлімпійських ігор 2017 року повернулися на Сумщину з нагородами.

За їх майстерність, силу та жагу до перемоги спортсменів привітали та нагородили почесними грамотами.

За словами голови Сумської ОДА Миколи Клочка, такі перемоги жителів Сумщини позитивно впливають не лише на імідж області, але й усієї України.

Напружена спортивна праця приносить свої результати і це не може не радувати. Ваш приклад є особливо позитивним для молоді. Дивлячись на вас молоде покоління обирає шлях спорту та перемог. Звичайно вони даються не просто, для цього потрібно прикладати великі зусилля, які в результаті приносять свої плоди.

голова Сумської ОДА Микола Клочко

Як розповіли самі спортсмени під час спілкування, головна перемога для них - це перемога над собою, а всі інші перемоги вони присвячують своєму місту, своїй країні. 

img 20170815 101803

Сумщина вкотре доводить – вона вміє виховувати справжніх спортсменів, сильних духом та готових перемагати. На початку червня в Італії відбувся чемпіонат світу з футзалу серед спортсменів з вадами зору. Участь у ньому взяли 8 спортсменів Сумщини, які увійшли до збірної України і у фіналі обіграли збірну Англії.

начальник управління молоді та спорту Сумської ОДА Дмитро Лантушенко

Крім цього, за словами посадовця, на літніх Дефлімпійських іграх, які пройшли у турецькому Самсуні, українські спортсмени вибороли 99 медалей, у тому числі 21 золоту, 42 срібних та 36 бронзових. Збірна команда України, до якої увійшла і сумчанка, у результаті посіла 2 загальнокомандне місце. 

img 20170815 101834

Із «золотом» та «бронзою» наприкінці місяця повернулися до Сумщини учасники VІI Чемпіонату світу з Комбат Дзю-Дзюцу серед дорослих та юніорів. Усі четверо хлопців є вихованцями Заслуженого тренера України Гордієнка Володимира, якого також нагородили грамотою за виховання чемпіонів.

img 20170815 101909

 

 

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020