Рекордний борщ зварили у Лебедині
День міста у Лебедині був позначений непересічною подією - встановленням гастрономічного рекорду.
Представники равликового господарства "ФЕРМА ЕКО" готували справжній український борщ із делікатесними равликами.
Експерти підрахували, що для приготування страви знадобилося 3008 равликів: "Коли нам запропонували спробувати встановити рекорд, ми так надихнулися цією ідеєю, що оцей запал не зникав до того самого історичного моменту. Ми тримали в руках відзнаку і не могли повірити, що це реальність! Дуже почесно і дуже приємно зайняти своє місце у кулінарній історії України",- поділилася враженнями господиня ферми Ярина Багатиренко.
До слова, рецепт страви належить саме їй. А найкращим свідченням того, що страва вдалася стало те, що 123 літри борщу розійшлися менше, ніж за годину.