Logo
Версія для друку

Віршована кров. Літературним флешмобом сумчани привітали Україну

Тарас Шевченко, Ліна Костенко, Борис Олійник, Іван Котляревський та Віктор Баранов – вірші найвідоміших українських поетів звучали сьогодні у Сумському обласному центрі служби крові.

Поезію до Дня Незалежності України читали усі бажаючі, хто прийшов до центру та взяd участь у акції "Незалежність у нас в крові".

Стартував флешмоб українських віршів спочатку на першому поверсі, а потім перемістився до зали очікувань.

Тривав близько двох годин. За цей час участь у ньому взяли декілька десятків людей. Вони для всіх хто чекав на донацію читали вірші українських поетів.

Звучали не лише рядки класиків, але й власна поезія.

Літературний флешмоб пройшов у рамках акції "Незалежність у нас в крові". Організував її "СпецКор" спільно з Сумським обласним центром служби крові. Акцію приурочили до Дня Незалежності України, а також другої річниці від дня заснування проекту незалежних журналістів на Сумщині.

Загалом долучилися до заходу близько півсотні сумчан та гостей міста. Серед них активісти, політики, патрульна поліція, журналісти, науковці та студенти. Окрім віршів усі бажаючі могли здати кров для відділення онкогематології Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

992

994

885

884

887

886

991

883

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020