Logo
Версія для друку

Російські вертольоти ударили некерованими ракетами по Сумщині

Російські вертольоти ударили некерованими ракетами по Сумщині Фото ілюстративне

Поодинокі вибухи жителі міста Суми чули ще від ранку. Згодом всі побоювання розвіяли у військовій адміністрації. Повідомили про те, що це працювали піротехніки. Вони саме знешкоджували ті боєприпаси, які лишили по собі рашисти ще в березні, коли тримали область в окупації.

Та на цьому не закінчилося. Росіяни знову атакували Сумську область. Цього разу із вертольотів. Про це повідомили наші прикордонники.

Два гелікоптери випустили 6 некерованих ракет по Краснопільській громаді. Це прикордонна громада. І там ворог біснується мало не щодня. Напередодні запускали дрони-камікадзе. Тоді шість людей, у тому числі й цивільні, отримали осколкові поранення.

Цього ж разу некеровані ракети поцілили в об’єкти соціальної інфраструктури. Куди саме, можна буде оприлюднити лише згодом, аби не бути навідниками для рашистів. За попередньою інформацією, жертв внаслідок цього обстрілу немає. Але відомо, що сильно постраждали будівлі.

По прикордонню Сумської області ворог б’є щодня. Випускає до сотні снарядів за різними напрямками вздовж усього кордону. Наша розвідка помічає скупчення ворожої техніки по ту сторону кордону.

Утім, за даними Держприкордонслужби, на українсько-російському кордоні в межах Чернігівської та Сумської областей формувань ударної групи ворога, які б могли здійснити наступ, немає. Найймовірніше, ворог обстрілює прикордонні райони із Сумщиною, аби тримати напругу на північно-східній ділянці україно-російського кордону.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020