Logo
Версія для друку

На городі – готель, а чоловік – полковник поліції

На городі – готель, а чоловік – полковник поліції

Керівник одного з управлінь Нацполіції Запоріжжя приховав в декларації дружину, хоча щоденно їздить на роботу з її будинку.

До того ж, жінкамає готель на узбережжі. Про це пишуть «Наші гроші», посилаючись на розслідування Анатолія Остапенка для «Громадського телебачення. Запоріжжя».

За даними видання, начальник управління захисту економіки Національної поліції в Запорізькій області, полковник Олександр Хименко в декларації вказав, що проживає в службовій квартирі. Насправді ж кожного дня виїжджав на роботу з будинку власної дружини Олени Хименко, яку в декларації полковник не вказав.

Олена Хименко називає Олександра Хименка чоловіком у соцмережах, вони разом відпочивали у Туреччині у 2015 та на Занзібарі – у 2016.

Сама Олена Хименко має розплідник собак, а ще жінка, як з’ясували журналісти, є власницею чотириповерхового готелю «Вілла Гліцинія» на березі Азовського моря. За кадастром же - це земля сільськогосподарського призначення, тобто город чи поле.

На 70-річну ж матір Олени Хименко зареєстрована BMW X-5.

Олександр Хименко був звільнений з посади керівника управління за результатами атестації, але в 2016 році поновився на посаді через суд.

По темі

Усі права захищені, використання матеріалів, тільки з гіперпосиланням на СпецКор-Media © | 2017-2020